Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsonatin


ljusmild sky
bärnstenshy

solattraktion
tonexpansion

pianots pioner
stora illusioner

i sommarstass




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-26 09:28



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP

Vassa, unika rim. Riktigt bra!
2024-06-28

  Elinor Sörensson VIP
Lekfulla ord fyllda av
glädje. En riktigt fin
sommarpärla.
2024-06-26

  Marita Ohlquist VIP
I den härliga sommarens tid.
2024-06-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP