Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svåra tider är allas öde

 

Svåra och mörka tider

Blir livet till

Blir en människans liv till

 

Ängslan tar över

Agget blir starkare och starkare

Upproret blir den ende svar och kräver

 

Hämnd!

Hämnd!

Hämnd!

 

Mot sig själv

Mot samhället

Mot hemlandet

 

Mot livet

Mot sin familj

Mot Gud

 

Svåra tider

Hopplösa drömmar

Tyngre känslor

 

Och tyngre!

Och tyngre!

Och ännu mer tyngre! 

 

Svårt att andas in och andas ut

Svårt att älska

Svårt att tänka fritt

 

Svåra tider är allas framtida öde!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-30 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP