Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baobaträdet sjunger 2



templet reser sig mot en klarblå himmel
en dopfunt och en kista
men varifrån kommer alla änglar
alla barn har vingar
vaktmästaren öppnar ett fönster
ute hörs bärarnas lågmälda samtal
men vilka är dom andra
konfirmandernas vingar ligger i ett skåp på vinden
det finns ett kontrakt vilka som får plats däruppe
ett läger dämpar oro och ångest

på äldreboendet surrar utsugsfläktarna
dom boende sitter med öppna munnar
nostalgisk musik strömmar ur en låda
glad musik och foxtrot förhindrar depressioner
fredagar finns en inbjuden artist och bar för den som orkar




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 9 gånger
Publicerad 2024-05-01 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP