Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom skogens fåglar


Kom skogens fåglar sjung ett slag
Skönsången skapar rätt sinnelag

Kom flyg mig stämmor kör och trall
Bortöver tallmon i toners svall

Svagt ljuder rödstjärt allkonstnär
och talltitan fyller klang som bär

Då hörs blåhaken drilla stort
för evigt grön röst vid tidens port




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-03 08:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Drillande och rytmisk text. Härlig vårdikt!
2024-05-03

  Elinor Sörensson VIP
Så vackert om de ljuvaste
toner.
2024-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Fågelsång är örongodis.
Altandörren är öppen och jag hör koltrasten sjunga.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP