Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens revolution

jag minns musiken

likt en katts hjärta
dansade den
genom ljus och skugga

den lilla svarta radion
öppnade dörrar
till fjärran stjärnor,
galaxer och drömmar

i världen fanns uniformer
och kängor

men musiken lärde oss
att dansa

inte att marschera

musiken var vårt uppror

en kärlekens revolution




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-06 21:25



Bookmark and Share


  träsnidaren
Wow. Vilken bra text.
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP