Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höra storspoven är att komma hem


Satt i knusende ro
på nyanlagd brygga
då sommarinfanteriet
intog vattenbrynet

Mygg och knott
i tusenden smattrade
kring vår utsatthet

Ingen vind på ingång
så vi tvangs till
uppbrott och reträtt

I det ögonblicket
tycktes till och med
en bisvärm eller en
hop getinggaddar
som en vindpust

Men att sen höra
det välsignade
långrullandet från
storspoven var som
att komma hem




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-18 14:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Målande fint!
/kram
2024-06-16

  Susen VIP
Målande naturupplevelse
2024-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om naturupplevelser, både irriterande och välkomna.
2024-05-20

  rostspik VIP
Välformulerad naturbetraktelse.
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP