Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svep nu alltihop


Kroppen känns tung
Ser slutet fastän jag är ung

Svep nu alltihop

Tankarna har slutat varva
Det märks för att jag slarvar

Svep nu alltihop

Du vet att lugnet kommer med all säkerhet
Du har varit så nära innan att du vet

Svep nu alltihop

De skriver ut ångestmedel
Jag betalar med en sedel

Svep nu alltihop




Fri vers (Fri form) av Music mind VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-30 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP