Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar


Regnet öser ner
Det kommer bara mer och mer
Tiden passerar och med allt jag ser

En sömntablett extra
Får drömmen att växa
Och jag har lärt mig min läxa

Jag glömde när morgonen kom
Med regndroppar tunga som
Med sitt smattrande gör mig from




Fri vers (Fri form) av Music mind VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-02 08:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP

Raindrops are falling on my head
And just like the guy whose feet are too big for his bed
2024-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP