Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända ditt inre blad


Ett inre land
ett byte av strand
kanhända
ditt sätt att fly
eller en önskan
om klarnande sky

Molnmörka rand
en väv av samband
din vurm för
regnrensad luft
och nog din avsikt
ett mer svalt förnuft

Vilja vill vända
ditt inre blad
Framåt till sidan
med det doldas najad

En inre sikt
av yttersta vikt
ljus luft frid
ger perspektiv
ditt djup ditt gemyt
din tillvaros driv




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-02 08:52



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Jag fick tankar om kriget i Ukraina, vilket kanske inte alls var tanken med dikten. Hursomhelst dina rader genererade inre bilder. Bra hantverk!

2024-06-08

  Marita Ohlquist VIP
En bra text med ett insiktsfullt avslut.
2024-06-05

  Susen VIP
Vikten av självinsikt som skänker inre frid
2024-06-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP