Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muskedunderbett


Strandbiotop och


den fläckvingade blindbroms.


Muskedunderbett.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-06-04 12:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Skräckfylld bild ut verkligheten! Fint gestaltat.
2024-06-06

  Elinor Sörensson VIP
Irriterande rackare!

"Muskedunderbett." -
Så träffande. Så känns det
verkligen.
2024-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Det har jag råkat ut för, ingen trevlig upplevelse.
2024-06-05

  Susen VIP
Intressant haiku med mycket få ord. En sammandrabbning mellan människan och ovälkommen insekt
2024-06-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP