Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återkommande farväl

ljuv är den
liksom purpur i sin vy
och berusande i sitt minne

att lämna för att alltid få möjligheten att återvända

vägen är oändlig och den formar sig ur viljan att skapa
hitta det fantastiska, ursinniga och magiska

så många farväl och beständiga tankar att aldrig återkomma
ändå ligger pennan redo och skriker ut sin längtan att finna explosioner

evigheten existerar i varje ord
och i morgonens bistra sanning,

en sak är oemotståndligt konstant

säger jag farväl
så är jag snart återuppstånden
ur den aska jag ensam skapade




Prosa av Max Poisé VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-06-04 19:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att ta farväl för att fåtillfälle att mötas igen känns väldigt tilltalande och dämpar smärtan vid avskedet.
2024-06-06

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text.
Fastnade speciellt för
Att lämna för att alltid få möjligheten att återvända.
2024-06-05

  Emme VIP
Exakt så.
När pennan skriker vårt namn..
2024-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP