Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min älskade

 

Jag trodde
att jag redan funnit

det vackraste
som någonsin fanns att finna

den ljuvligaste bland ljuvliga
och käraste av alla kära

I min enfald

trodde jag
att jag redan upplevt

livets allt... 

men inte förrän jag mötte Dig
förstod jag äntligen

vad kärlek

var

 

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-06-09 20:51



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
STORA kramen till dig!
2024-06-11

  Blått Norrsken VIP
Oh så vackert om den stora kärleken .
2024-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP