Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är som choklad

 

Helt oemotståndlig

med en farligt syndfull smak
som kittlar mig retfullt på tungan

och lockar små ljud av vällust
att förföriskt dansa över mina läppar

just vid blotta tanken

mmm...




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-06-14 19:45



Bookmark and Share


  Hubert
Mmm, choklad är väl ändå det godaste någon kan vara :)
2024-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP