Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Midsommarafton

Idag ska det dukas fram massor med olika godsaker på
midsommar bordet.

Vilka delikatesser som färsk potatis med olika sillar , ägg som är fint tillredda.
En ansjovis tårta med digestive kex botten.

Sedan något grillat som fläskfile , lax eller en stek.
Till detta potatis sallad.

Efterrätten är en jordgubbstårta som hör till denna högtid Midsommar.

Hoppas att det inte blir någon alkohol men men, , det kan man ju drömma om.

Hos mig serveras ingen alkohol , endast lite cider utav päron , äpple eller hallon smak.

Efterrätten blir en hallon paj med gräddglass vanilj.
Jag Önskar er alla goá poesi vänner en underbar Midsommar.






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-21 10:41



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Så härligt :-) Ni blev säkert mätta :-)
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP