Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Äntligen skiner solen igen.

Äntligen skiner solen igen

Värmen gör oss alla lulliga och heta,
vilken tur att jag kan gå ut och beta.

Avkoppling står på mitt schema,
sedan får jag skriva ett annat tema.

Kaffe och kaka serveras ute i parken,
en del sätter sig ner på marken.

Leenden och skratt får alla att må gott,
jag har vunnit på min lott!

Nu ska jag bjuda alla mina goa´ vänner på en resa,
dem kommer att skrika sig hesa.

Skål på er alla,
nu ska ropen skalla!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 9 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-24 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP