Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kort - Så flyktigt



En fika vid vattnet
En lång promenad

Grönskan som omslingrar oss
Semestern som sakteliga går mot sitt slut
Och som gör varje minut så himla värdefull

Fånga dagen
”Carpe Diem” viskar
Varje cell i din kropp.

Återskapa din ungdoms somrar
Gör något, gör allt
Låt det inte glida dig ur händerna

Solen, värmen, ljuset
Omfamna det!
Vårda det!

Det är bara på tillfälligt besök
Precis som du.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-27 15:04



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inget är beständigt.
En lärdom man inte
skolkar ifrån.
2024-06-28

    Ohemulen VIP
Precis :-)
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP