Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett kort.

Ett vykort så slitet, så tummat, så berest, ett kort alltid vid hans sida..

var kväll läppar möter de tre och en lite sorgsen röst viskar
sov gott älskling,
Älskar Dig

var morgon läppar åter möter de tre innan rösten ömt viskar. 
godmorgon älskling. ha en bra dag
Älskar Dig




Fri vers av Yang VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-06-28 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yang
Yang VIP