Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilens vinge

Så vacker, så söt. Så sexig
Många gånger en flicka i en kvinnas kropp, många gånger vis som en en gumma
Alltid rättfärdig, alltid human
Arbetssam som få, lat och slö när tillfälle ges
Lustfylld, undergiven, när det gäller finns inget annat
Rolig skämtsam, nära till sorg och tårar som till skratt
Hemmakär som älskar äventyret i skog och berg
Stark, envis när hon den sidan sätter till

Unik

någon att vara stolt över
Lycklig den som vinner henne

var rädd om hon min flicka för hon är även

skör som fjärilens vinge




Fri vers av Yang VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-07-02 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yang
Yang VIP