Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Scenbyten

Scenbyten

 


Varje dag så agerar aktörerna med sina fullgjorda scheman.

 

Först så flaggades det för patrull Tussilago att ge sig ut.

Sedan blev det Maskrosornas tur att sola sig i all sin gula ståtlighet.

 

Midsommarblomster dansade ringdans med älvor och troll där kring grusvägen.

 

Nu i just denna akt håller Smörblommorna på att förbereda plats för nästa
scenakt.

 

Prästkragarna med sin vita kragar är redo. Framför dem förbereder sig
Rödklövern.

 

Fru och Herr Tistel har smekt sina gröna och välfyllda knoppar i sommarvärmen
för snart är det deras tur för framträdande.

 

Till allt detta så pryder Hundkex och somriga Blåklockor sina platser.

 

Ta dig tid att se dagens revy för akterna byts ut hela tiden.

 

@ Ann-Britt Berglund gäller text + bild
28 juni 2024

 




Fri vers av Ljusletaren VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-06-28 12:47



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Sommaren är en levande blomstertavla
2024-06-29

  Rubia VIP
naturens underbarhet
2024-06-28

  Hubert
Den var fin!
2024-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren VIP