Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Din titel är det jag behöver ... levererar du?

 

 

 

Tänk alltid på att viktiga är  orden!

Ord som fångar in mig via sin titel.

 

Slötittar därför och ögnar igenom titelfältet.

Inget som fångar in mig på stört!

 

Vägrar att se på författarnamn för alla ska ha sin chans.

Oftast och jag säger oftats så ger titeln inblicken som jag behöver.

 

Vill bli överraskad av ordens kraft.

Gillar därför mötet när orden tränger sig ned till min cellnivå.

 

Skriv på och jag lovar att läsa dig om din titel håller vad den lovar.

Ny som gammal " i gamet" spelar roll.

 

Önskar att se dig så på ett återseende för din titel säger allt!

 

@ Ann-Britt Berglund gäller text + bild

7 juli 2024

 




Fri vers av Ljusletaren VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-07-07 09:13



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Bra fångat. Jag tänker på samma sätt när jag följer raden av texter.
2024-07-10

  Elaine.S VIP
Sådär känner jag också, instämmer verkligen.
2024-07-09

  soligajag_1 VIP
Denna gillar jag extra mycket. Självklart betyder titeln mycket.

Bokmärkte den.

Självklart skriver jag på. .

Kramar om!

Soligajag_1
2024-07-07

  Maria Sundelin VIP
Ibland blir vi fångade av det lilla
2024-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren VIP