Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minnesgalleri

I ett minne fullt av allt det vi saknar 

Där vill vi gärna stanna kvar

Likt en dröm som slagit in 

 

För i minnenas galleri

Där alla dem vi saknar finns

Bor allt det vackra kvar

 

Och även om vi fäller tårar 

Över dem vi saknar här och nu 

Så finns ju våra minnen

Med allt som hör därtill 

 

Så vi kan fastna i ett minne

Och drömma för en liten stund 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-01 08:44



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Underbart ordat/ kram
2024-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfulla minnen gör att sorg och saknad blir lättare att bära.
2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP