Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka eller hårda ord

Dina ord i mitt hjärta 

De finns ännu kvar 

Var de hårda eller mjuka 

Det kan jag inte längre minnas

Men djupt i mitt hjärta 

Där finns de ännu kvar 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-07-03 08:46



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Bra tolkning ... gillar/ kram
2024-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Hjärtat minns.
2024-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP