Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sytt prover i tyg och tänkte även om jag aldrig kommer dela med andra i samma situation (lyckat företagande) för att andra förstör allt för en, vilka dom nu än är, de som går bakom ryggen på en.


Vi som är utsatta

Sytt och skapat, så det ser ut som en verksamhet
och nu när jag flyttat från eländet, är mitt kvar...




Det är väl klart!




Det är ju mina förutsättningar som jag skapat.


(Oj, nu blev det ingen Dialog/Drama i texten)

Dia log

Förlåt jag som är skadad av något utifrån
ser Dia som i DIA är logiskt, fan... jobbigt






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-13 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP