Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Typiskt vad åldern aktiverar en att våga mycket nytt här i livet efter pensionsåldern är nådd och de-unga börjar prata baby språk till en.


Men jag vill mer

Vet ni om det stämmer.

Vilket?

Att studierummen i huset vi bor i
ska bli övernattnings lägenheter
för "Särö" kvinnorna..?

Ok, jag fattar grejen.

Är jag så tydlig i min tanke nu?

Är vi bara utbildade (konstig) sådan
bara för att bli det där du skrivit om

"Mjölk-Kossor åt Moderaterna?

Nej, vi bor strategiskt, bara.

Bor, ja du är såååå lyckad bredvid Chalmers.

Jag kan tänka mig träffa en att bli vän med.

Du, ja som är så gammal, dig kräver dom inget av.

Som vad?

.......................

Så trött jag blir, hur är man en kvinna bredvid
en viktig person i samhället när en är gammal



(tiden går, snart lämnar jag över mitt till Stiftelsen)

Vilken?

Den som jag vill starta med en viktig man vid min sida.

Glöm det, kära du.

(Den unga vackra och chalmersstuderande skrattar)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-17 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP