Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1068.NOVELL.OUTBRUNNA LJUS KAPITEL 7

inte en enda bön
når Himlen!
***NÄR GUD
PLANERAR NÅGOT***

=== === === ===

Du...verkade vara på väääg...mot

"Var är EGNA,var är främlingar,
VET BARA de som är i mischmaschröra!"

Små ärenden eller Stor Affär...
Mmm...Är det så...från alla håll
rinner "betong?"
"Ljusknippe från lackmuspapper
slog i bröstet med återsken."

Nåja,med vem vänslas lögn just nu?
"Piruetter av pytonKommendör!"

Ser,blyprickar överförde Primus

"ANDE= ropade I extas ut namn=
och bland dem kataraktsabelkoppel!"

Jaa,residium sprang till
barrijärer =bakåt-framåt=EJ dörrar=
trampar stockning=SE UPP!
anhängare är icke emot
intermezzo-förändring!

Och BronsPekfinger="UPTIMERA!"
vill järna skära si och så
kompass sträck roder.

"Äh!Främsta pionjärers gående
=tar års=
räls av knipa spårar ut i sekler=

tomhet dånar på asfalten
och luscinia är för döda
för att sjunga om kärlek."

Då så och spring nu i väg
och återgå...icke... förbi

=###==###==###=
Mellan natten och morgonen
är venöskärl...SÖMN...

och O! RÄDDA GUD

att hamna EJ i dess
lömska överfall!!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 10 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-13 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP