Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1069.PURPURMANTEL

AV KRUTRÖKSVINDPUST,
vart ska man f a l l a
om rosafara är
_KOLSVART$$$NATT_

eller HUR RESER MAN
på sig om laddningrisk
är_VIT$$$DAG_?

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
I den STUND önskas
DÄR...VAR...Jordens
Kyss är... Ä n g s -
B l o m m o r,

och sommar-vinter
eller höst...ÄR
LANDETS HELIGA VÅR
I MINNETS KÄNNSLOR!
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

###===###===###
///////O!...INNE...
SÅDAN FEBER,
Åh!u t a n f ör\\\\\\\
kväÄävaAande hetta,

utan -pris-
för sig själv

***EN BÖN***
_ETT LARM_

väntar på plats av
PURPURMANTEL
_med åtgarder_

###===###===###
låst relieff har
låst atmosfären!
###===###===###pbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-24 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP