Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeters potpurri

Du lilla sparvöga

är min luft under mina vingar

jag ser på dig med mina grönbruna ögon

med blåögd blick

 

när du går med dina ljuva ben

härifrån med en bakåtlutad alvedon

utan reson är din hud ständigt len

skavande kärlek i skodon

 




Övriga genrer av Leo Lo VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-07-18 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo
Leo Lo VIP