Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den käraste allvarsamma leken

Det var som så 

när näktergalen sjöng om sommaren

då koltrasten väckte det ljuva morgonljuset

du kom till mig

 

som en väldoftande sommaräng

med små ungdomliga fjun runt den runda naveln

söta pussar med skäggprydda röda läppar

den utforskande tungan som ej vågade ta språnget

 

blygsamma förnimmelser 

vaksamma trevande rörelser

tursam omfamning

den käraste leken blevo allvarsam

 

stanna kvar hos mig.




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-22 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo
Leo Lo VIP