Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förspelet visade sig vara blott eftersmaken av något större


Hög på Älvspad



eftertanken slog honom aldrig,
- varför skulle den,
han var äldre än lusten att se
mer än hon hade att erbjuda


Så full av adrenalin tog han av sig skorna,
klädde av sig naken och sprang utan tanke
...
rakt i famnen på blicken av något
färre skådat än de som dött sånär


nå,

hög som en övermogen flugsvamp mötte
hans läppar något långt starkare än döden,
nämligen rodnaden av en älvas innanlår






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-18 23:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Just innanlår kan stå bak en disk, kan kan det lukta nöt eller fisk, kanske något i naturen fångats, något i sin väg o rusning stångats, på gång i sina möjliga vånda eller våda, vad som vankas kan i framtid få skåda...
2024-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP