Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- men så dog hon trots allt med ett spontant leende...


Skändad stackars liten



Stackars vackra, livfulla oönskade lilla nunna
så hopplöst enkel och fin att kliva först snett
nog att hamna i kloster,
sen rymma full av iver på livet att förlora alla
drömmar snart skändad på allt vackert sådär


Olycklig sånär på herrens vägar orsakade hon
trots allt ett äventyr värt en livstid på förvisso
några timmar under vilka hon hann le, sen dö







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-07-22 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP