Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Absolut nonsens en morgon i juli


Palindromika

Nekifar Tenåks ratar Skånetrafiken.

Lata tal: roll-on-nollor.

O, brutala turbo!

Obefintliga ortnamn:Groborg. Pratarp. Göhög. 

Befintliga ortnamn: Dörröd. Kivik.

Öm, lam gås såg Malmö.

 




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-19 07:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Naturrutan
Kivik
2024-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Ni talar bra latin (baklänges)
2024-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP