Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför


Förstår jag inte

Ögonen som  var närmast

mina 

 lät sina trötta ord ramla ner

på det trampade golvet

ohörbara

 




Fri vers av Irene Backström VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-07-20 17:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
No real love.
2024-07-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag är glad att se dig igen Irene efter så lång tid på humör att skriva.
2024-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström VIP