Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hinner jag äta Julens äpplen


Ingrid Marie

Det kändes trångt

alla blad som singlade  runt

gräset som sträckte sig uppåt

äpplens dunsar i marken

 

Jag blir snart osynlig 

här med min röda rollator

 




Fri vers av Irene Backström VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-07-24 22:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så som jag just här tänkte
äpplen mina tankar skänkte
även tanken på Marie o Ingrid
två väninnor på långsamt glid
skidor vallade och som glatta
som i terrängen den snörikt platta
längtan nu efter snö och is
känns stark i hetta på nåt vis
sommaren då kan kännas som borta
långväga åk just nu kommen till korta
men äntligen kommer den sedan
tanken på resan nu allra redan.
2024-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström VIP