Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APO

”Jag är här nu” Viskar du.
Din blick sträcker sig ut mot fönstret
och regnet
reflekteras i dina blå

Min hand för ditt ansikte tillbaka
så att din nästipp snuddar vid min
”Du är här nu” Viskar jag
Det prasslar när jag för ner handen i en byrålåda
för att leta fram det jag vill visa dig
”Titta vad jag hittade” Viskar jag och håller upp ett brev
”Hade det inte försvunnit?” Viskar du tillbaks innan du kysser mig

Du stannar upp
Dina ögon är fästa vid mina och vi andas ihop
För det var inte meningen att du skulle komma så nära
Men du stannar kvar
Med dina läppar vid mina








Fri vers (Fri form) av Setsunai
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-07-26 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Setsunai

Senast publicerade
APO
Silkespapper
Bläddra
* Se alla