Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrundssjuk


Det finns egentligen inga ögonlock att öppna när du vaknar och det har inte funnits några ögonblick för dig att frysa.
Bara ett kvavt mörker och en massa minnen som inte är dina egna.

Du vet inte hur mycket du har!





Övriga genrer av liza
Läst 550 gånger
Publicerad 2004-11-10 22:50



Bookmark and Share


  Rasmus Tegebjer
Skulle passa mig för ett par år sedan... kanske även min flickvän just nu... Alla dessa självmords tankar man har haft.. bara för att amn kännt att amn inte platsar in.. men jag förstår ju själv idag vad jag har skiter i allt annat.. bara jag får leva mitt liv.. du framför det ganska väl i texten.. att.. man i stortsett kan skita i allt annat bara man får leva sitt liv med sina nära och kära... :D.. tack för att få läsa en fin text.
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

liza