Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decadens

\"Everyone passes up their futur,
just as a bad dream\"

Vist är det decadenta vackert.




Övriga genrer av Kristian Horn
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-09-02 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn