Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

attack med ett spår av helgens varma sken

som en tränad soldat rullade jag runt snabbt och flög ner på golvet för att inte behöva se den hemska synen som fanns där inne..doft av kadaver spred sig närmare och närmare.. etsar fast sig i hårstråna i din näsa och dansar ner i luftsrupen och tar ett stadigt tag om ditt allra innersta för att sprida denna stank så att ditt hela väsen ryser..
man undrar snabbt om det går att ignorera men snart har alla dina celler gjort uppror och tvingar dig motvilligt till handling.

Det finns bara en sak att göra...dricka djupa klunkar och ta tag i denna den smutsigaste av alla akter...




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-09-15 19:30



Bookmark and Share


  MuninWolflady
Oo, nästan så man känner stanken själv! Dessutom känner jag igen känslan (vårdpersonal). Bra beskrivet verkligen! Mvh/ Munin
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..