Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördag 04.58

I fittans pyramid går jag vilse.
Könshår likt lianer försöker snärja mina fötter där jag går.
Jag slår mig blodig på meterhöga blygläppar.
En vis man sade en gång : \"Man tittar upp på kvinnors ben och letar efter en diamant.
Men där finns ingen diamant, bara en fitta...\"




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-17 04:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..