Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saltad, inte mer

gnugga din kropp med grovsalt.
smörj dina genetalier med rödbetor för den rätta färgen.
allt detta gjorde jag och förberede mig för inviter från det täckta könet.
men lila kön och salt i alla kroppsöppningar skapar inga bra förutsättningar.




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-09-23 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..