Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenen i skon

Jag vill finnas
Men jag finns som stenen i skon för dig.
Jag skrapar, skaver, sliter på dig
Jag, ylvassa stenen i skon
Jag vill dig väl
Jag älskar dig
Jag vill bli älskad av dig
Jag vill bli sedd
Se mig som bumulltuss iallafall, snälla!
Du vandrar vidare och jag skrapar,skaver, sliter på dig
Du blöder och får skavsår
Förlåt älskling!
Jag vill bli sedd
Jag vill finnas!




Övriga genrer av Sanna Linderö
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-09-17 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Linderö
Sanna Linderö