Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens sista dagar

Regnet smattrar på bilrutan...
Ut i rusket
En regndroppe letar sig ner till läpparna...
De röda o bruna löven vilar på marken.
En doft av regn o jord.
En frisk vind smeker kinderna.
En känsla av höstens sista dagar.




Fri vers av Sanna Linderö
Läst 334 gånger
Publicerad 2008-10-02 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Linderö
Sanna Linderö