Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag till en väns begravning. Den var främst menad till honom, men eftersom han aldrig fick läsa den så tänkte jag att ni kunde få ta del av den.


Min vän

Ännu en sekund och ännu en minut
Ännu en månad och ett år
Som du inte får vara med om.
Men för vi som står kvar
Står tiden plötsligen stilla.
När du nu har somnat in
Och fått oss andra att vakna till.
Fått oss att inse att livet endast
Är och förblir en skör tråd.
För att sen gå vidare och fundera på
Vem som är nästa eller när våran
Egen tid är kommen.
Men du finns alltid med oss
I hjärta och minne
Och en dag skall vi mötas igen.



Människor kommer
Människor går
Men riktigt vänskap
För evigt består.




Fri vers av Zeratis
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratis