Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla nätter

Du tager min hand

och behåller den som din

under en kall natt..




Bunden vers (Haiku) av Zeratis
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratis