Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I NEVER TELL

Lek med mitt blod
och jag ska dansa för dig
Lek med min spräckta skalle
och försök att få sanningen ur mig
Det spelar ingen roll
hur mycket smärta ni ger mig
Jag kommer aldrig att tala
ni kommer aldrig att få veta
Det är slut på gästfriheten
min kropp är nu ett skyddsrum
Ingenting kommer in
och ingenting kommer ut
Jag är trött på alla falska bilder
som jag så länge förnekat
Korsfäst mig, slå i hjäl mig
gör vad som helst
Bara ni inte ber mig
att avslöja något.




Fri vers av Mattias Andersson
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-09-21 19:29



Bookmark and Share


  Neal VIP
Bra skrivet !
2006-09-23

    Erika H
Ja så kan det kännas, jag är mitt eget och mina tankar är mina. Ni andra har inte ett skit med mig och mitt att göra.
Rakt språk, kraftfullt framfört.
Mycket bra.
Gillar din stil.
erika
2006-09-23

  heavymetalunge
du e stark en 5:a som vanligt;)
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson