Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Ligger sömnlös
tittar på det livet jag skulle vilja ha på MTV.
Klumpen i magen talar om att det är jobb i morgon.
Jag blir förbannad när jag tänker på att min tid ska slösas bort,
på lidande, enformighet och andra som bestämmer.
De största svinen går jämt fria och hittar bara på nya regler.
Har blivit trött på att jämföra mig med de som har det sämst.
Inför medborgarlön så kommer sjukskrivningarna att sjunka
lika säkert som Titanic.




Fri vers av Mattias Andersson
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-11-27 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson