Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycktans ljus når aldrig utanfør glaset

Synden begås alltid i dunklet
Vi borde klæ liket i vitt
barnet borde førberedas med svart kjol
jag har bara plats før två

Vinden når oss aldrig hær
Kylan finns inte hær
I polisens førhørsrum
syns det væl nær jag fimpar cigaretten
bakom den tonade rutan sitter det en præst
en hycklare
en hjærtløs
en vænn
i dunklet av mitt focus
conspiration av de fyras dygd

Døm mig, døm mig

spærra in mig i en cell
ljuset siprar alltid ut




Fri vers av Kristian Horn
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-09-25 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn