Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig kärlek

Evig kärlek finns inte för alla, bara för dem som blundar och drömmer livet
Kan du då förklara för mig; jag blundar av allt jag har
Drömmer drömmar inte livet jag lever här
Jag andas blickar
Jag ler kärleksfullt emot dem som blundar
Varför?
Varför detta trassel?

Jag håller din hand gång på gång
Men du famlar i mörkret ändå
Varje gång vi ses ser du förbi, du ser inte alls
Åh…jag vill blunda så som du
Vad är det du ser?

Evig kärlek för dig och mig
Men du älskar inte mig




Fri vers av Ariam
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-09-26 15:20



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
"Åh…jag vill blunda så som du
Vad är det du ser?" ... vilken känsla, vilken kärlek!
2006-11-08

    Katja
aww, vad sorglig och fin!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam