Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Se nu vad du har gjort!

"Vänd ut och in på den kropp jag har

och kän hur blodet i mina ådror börjar ta slut..."

Hon har en läcka i sin hud

blodet är färgen som pryder den stora målarduken

under hennes nakna kropp

Du tog allt, allt som var värt någonting

Du våldgästar hennes drömmar

men hon kan ändå inte låta dig gå...

 




Fri vers av Ariam
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam