Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som vakanar då, när solen precis ska gå upp?

När du vaknar under mina lakan

och du rör mig sakta över håret innan du går

för du vet att jag fortfarande sover

kanske lurar mina ögonlock och stillheten i min kropp

men jag sover inte

känner varje andetag, varje rörelse du gör

när du hoppar i jeansen och går ut

innan solen har gått upp i mina blåa ögon

Vad är det som vaknar då?

varje gång du vaknar mellan mina lakan

när solen precis ska gå upp?

det händer att du stannar en stund vid min sida innan du betsämmer dig för att gå

i hemlighet.

Förstår du inte?

jag vill ha mer av dig min vän

'mer än du någonsin kan ge mig




Fri vers av Ariam
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam