Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mørkret

Tænk er en plats så mørk
att luften aldrig går att andas
tænk er att samtidigt omslutas av en dimma
som man aldrig vet omsluter en
Tænk att sitta dær ensamm,
att stirra ut i inget
Tænk att bara sita dær och inget veta
tænk att sitta dær och frysa

Tænk dær sitter jag,
jag har alltid suttit dær

Men nu så finns det en lyckta mitt i mørkret
mitt i ingen ting, mitt i ingen ting
Dær har dimman lættat

Jag ska aldrig ta min blick från lycktan
æven nær mørkret skræmmer




Fri vers av Kristian Horn
Läst 627 gånger
Publicerad 2006-09-29 04:21



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, det är klart att en överlevnadsdikt är värd att läsa?
Vem är det som frågar, förresten? Någon mörk och osynlig figur? Jag får aldrig glömma att verkligheten finns. Ljuset. Tack för en meningsfull dikt!
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn